Palvelumme

Laajan kokemuksen ansiosta voimme tarjota teille erilaisia palveluja helpottamaan yrityksen pyörittämistä, jotta voisitte itse keskittyä siihen tärkeimpään, liiketoiminnan kehittämiseen ja ydintoimintaan.

Palvelukuvaukset

TOIMISTO- JA ASSISTENTTIPALVELUT

Autan yritystäsi yleisissä toimistorutiineissa, jotka erityisesti yrityksen kasvaessa vievät yhä enemmän aikaa.

Vapautat helposti aikaa muihin tehtäviin ulkoistamalla esimerkiksi yrityksenne laskutuksen ja siihen liittyvät raportit, tarjoukset ja vahvistukset, asiakas- ja tuoterekisterin päivitykset, matka- ja kokousjärjestelyt ja muut rutiinit. Voin myös auttaa uuden laskutusjärjestelmän käyttöönotossa.

Voin auttaa ajoittain kiirekausina tai sijaistaa sovitusti. Suurimmaksi osaksi työt voidaan hoitaa etänä, joten välimatkakaan ei haittaa.
PYYDÄ TARJOUS

PROJEKTIEN KOORDINOINTI

Projektien koordinoinnissa on usein kyse kaikkien lankojen pitämisestä käsissä, jotta koko paletti pysyy kasassa ja asiat tapahtuvat oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa.

Jos yrityksessänne on tulossa esimerkiksi henkilöstön kehittämiseen liittyvä tai muu projekti, joka vaatii aikatauluttamista, dokumenttien hallintaa ja koordinointia voin tarjota kokemustani käyttöönne.

Olen ollut mukana isoissakin projekteissa ja koordinoinut jopa yli 100 osallistujan kehittämisprojektia. Hyvällä suunnittelulla ja oikealla otteella isotkin projektit voidaan hoitaa maaliin tyylikkäästi.
PYYDÄ TARJOUS

KÄÄNNÖKSET JA OIKOLUKU

Saat meiltä käännökset kattaen kielet ruotsi, suomi ja englanti. Autan mielelläni myös erilaisten tekstien oikoluvussa. Olen tehnyt pitkän työurani aikana paljon tekstien käännöksiä ja oikolukua ja koenkin käännöstyöt erittäin mielekkäinä.

Mikäli haluatte kotisivunne vaikkapa toiselle kotimaiselle kielelle älkää epäröikö ottaa yhteyttä. Vinkkinä kuitenkin; ei kannata pelkällä peruskouluruotsilla kääntää itse... 

Käännökset ja oikolukutehtävät hinnoitellaan aina tapauskohtaisesti tekstin luonteen mukaan.
PYYDÄ TARJOUS

BUUKKAUS JA MYYNNIN TUKIPALVELUT

Myynti on alue, johon olen päässyt omakohtaisesti tutustumaan syvemmin vasta viime vuosina. Olen kartoittanut osaamista muun muassa myyntisoittojen muodossa ja tämä onkin ollut erittäin opettavaista ja antoisaa. 

Mikäli sinulla on myynti- tai buukkausprojekti, jossa voisin auttaa asiakkaiden kontaktoinneissa, juttelen mielelläni lisää. 

Tehdään yhdessä tulosta!
PYYDÄ TARJOUS

Kartoitetaan yhdessä tilanne!

OTA YHTEYTTÄ JA SOVITAAN TAPAAMINEN
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram