AnCan Toimistopalvelu Oy

AnCan Toimistopalvelu omaa yli 20 vuotta kokemusta erilaisista toimisto- ja assistentin tehtävistä kansainvälisissä asiantuntijaorganisaatioissa. Tarjoamme osaamistamme juuri teidän yrityksellenne, jotta voitte itse keskittyä omaan ydintoimintaanne. 

Kuinka voimme auttaa?

Asiakkaamme tulevat hyvin erilaisilta toimialoilta. Toimistorutiinit ovatkin hyvin samanlaisia toimialasta riippumatta laskutuksineen ja tarjouksineen. Kokemusta löytyy niin asiantuntijaorganisaatioista kuin sähkömekaniikka-alalta. 

Assistenttipalvelumme sopivat erityisesti pk-yrityksille. Kasvavan yrityksen, jolla ei ole vielä omaa assistenttia, on helppo ja kätevä ostaa assistenttipalvelut meiltä. Lähes kaikki onnistuu etänä, joten välimatkakaan ei ole ongelma. Maksatte vain siitä, mitä oikeasti tarvitsette - ilman ylimääräisiä henkilöstökustannuksia. 

Tervetuloa asiakkaaksi oli alasi mikä tahansa!

Miksi ulkoistaa meille?

Ulkoistamalla työtehtäviä ja hyödyntämällä assistenttipalvelujamme voit hyötyä monilla tavoin. Alla muutamia esimerkkejä.
Vapautat aikaasi muihin tehtäviin 
Maksat vain tarvitsemastasi avusta
Ei ylimääräisiä henkilöstökustannuksia
Ei henkilövaihdoksia joka kerta kun tarvitset apua  
Ei jatkuvia perehdytyksiä  
Pitkä ja kattava työkokemus takaa tehtävien nopean omaksumisen
Joustavasti joko säännöllisesti tai epäsäännöllisesti – sinä päätät
Ei pitkiä rekrytointiprosesseja ja tuntien haastatteluja
Ei hankalia irtisanomisprosesseja vaan yhteistyö voidaan helposti päättää tai hoitaa projektiluontoisesti
Saatte AnCasta avoimen ja luotettavan yhteistyökumppanin
OTA YHTEYTTÄ

Yrityksen tarina

Yrittäjäksi ryhtyminen ei ole ollut mikään ainainen unelma tai tavoite, mutta jotenkin kuitenkin sattumien kautta taisin tähän ajautua. Ehkäpä yrittäjyys on kuitenkin jollakin tasolla aina asunut sisimmässäni. Taustalla oli pitkä työsuhde ja rutinoituminen, halu vielä kokea ja oppia uutta ja motivoitua uusien haasteiden kautta. Yksi asia johti toiseen ja taas seuraavaan. 

Marraskuussa 2017 tein ison päätöksen hypätä pois tutusta ja turvallisesta ja avata samalla uusia ovia. Reilu vuoden harjoittelin muun muassa myyntiä ja maahantuontiin liittyviä asioita itselleni täysiin vieraalla toimialalla. Vähitellen kypsyi ajatus omasta ja 2019 näki päivänvalon AnCan Toimistopalvelu Oy. Myös nimellä on oma tarinansa. Ne, jotka tuntevat minut lapsuudesta ja nuoruudesta, tuntevat minut Ankana. Nimi kuitenkin muuntui nykyiseen muotoonsa ja Ankan muuttui AnCaksi. Can tulee sekä toisen nimeni alkukirjaimista, että englanninkielisestä sanasta can, eli kyllä, minä voin!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram