Autan sinua keskittymään ydintoimintaasi

Olen Annika Dahlström, pohjalaisella sielulla varustettu, kielitaitoinen ja monipuolinen assistentti.

Omaan tietyissä määrin uteliaan luonteen ja siksi olen aina avoin uusille asioille ja haasteille. Olen avoimin mielin hypännyt mukaan hyvinkin erilaisiin projekteihin. Kun astuu pois omalta mukavuusalueeltaan, saattaa siinä käydä niin, että se mukavuusalue kasvaa ja löytääkin uusia mielekkäitä ja kiinnostaia asioita. Näin on itsellenikin käynyt.

Se on asenteesta kiinni!
OTA YHTEYTTÄ
Yrityksen perustaja olen minä, Annika Dahlström, alun perin kotoisin Keski-Pohjanmaalta ruotsinkielisestä yrittäjäperheestä. Vaikka yrittäjäperheessä kasvoinkin, en koskaan ajatellut ryhtyväni itse yrittäjäksi, mutta tässä sitä ollaan. 

Kasvoin suomenkielisessä ympäristössä ja opin siinä samalla molemmat kielet. Kävin ruotsinkielisen peruskoulun ja lukion. Ylioppilastutkinnon jälkeen vietin vuoden Englannissa au-pairina englantilaisessa kaksilapsisessa perheessä. Kävin välillä vuoden kotimaassa jonka jälkeen vietin taas vuoden ulkomailla opiskellen matkailua ja kansainvälistä kommunikaatiota (Ruotsi, Englanti ja Saksa).

Pääkaupunkiseudulle päädyin aikoinaan työn perässä ja olenkin viettänyt täällä jo 25 vuotta ja suorittanut myös yo-merkonomin tutkinnon. Perheeseeni kuuluu mies ja tytär. Eläimet ovat aina olleet lähellä sydäntäni ja iso osa elämääni. Kotona asusteleekin kolme seurallista Ragdoll-kissaa. Terapeutteja minulla on monia, jotka auttavat jaksamaan arjessa. Ovat turvalla varustettuja ja käyvät kauralla. Haaveena onkin joskus se ihan ikioma issikka!
Erilaisista toimisto- ja assistentin tehtävistä löytyy kokemusta jo reippaasti yli 20 vuotta. Olen työskennellyt pääasiassa kansainvälisissä asiantuntijaorganisaatioissa, sekä henkilökohtaisena sihteerinä että isomman joukon assistenttina. Pisimmän työrupeaman olen tehnyt Suomen johtavassa konsultointi- ja rekrytointiyrityksessä, Mercuri Urvalissa, jossa vierähtikin yhteensä yli 16 vuotta.

Olen aina pyrkinyt tekemään työni mahdollisimman hyvin, työskennellyt itsenäisesti ja oppinut priorisoimaan ja pitämään monia lankoja käsissäni yhtä aikaa. Usein minulle on langennut myös järjestelmien osalta pääkäyttäjän rooli ja olenkin saanut olla usemman kerran mukana otettaessa yrityksessä uutta järjestelmää käyttöön.

Tärkeitä arvoja itselleni ovat rehellisyys ja luotettavuus, jotka ovat myös yritystoiminnan perustana. Kun on asiakkaan kanssa molemminpuolinen luottamus, voimme keskittyä itse tekemiseen ja luottaa siihen, että homma toimii. Oikealla asenteella pääsee jo pitkälle!

Näyttääkö kasa tutulta? Ovatko päiväsi yhtä tulipalojen sammuttelua?  

Mikäli päiväsi täyttyvät kasaantuneista hommista ja tulipalojen sammuttelusta, mikset tekisi asialle jotain? 

Voit helposti saada satunnaisesti tai vakituisesti apua ilman ylimääräisiä henkiöstökustannuksia. 

Ota yhteyttä ja laitetaan hommat tasapainoon!
OTA YHTEYTTÄ
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram